Actualitat

'Nina', una història de venjança

La nova pel·lícula d’Andrea Jaurrieta, protagonitzada per Patricia López Arnaiz, arriba a sales aquest divendres 10 de maig

La directora Andrea Jaurrieta torna als cinemes amb Nina, un western sobre la venjança i l’abús de poder protagonitzat per Patricia López Arnaiz, que arriba a sales el divendres 10 de maig. La directora d’Ana de día(2018) va estrenar mundialment la seva nova proposta el passat mes de març a la Secció Oficial de la 27a edició del Festival de Málaga, on va ser guardonada amb la Biznaga de Plata del Premi Especial del Jurat de la Crítica. 

La pel·lícula segueix a la Nina (Patricia López Arnaiz), qui decideix tornar al poble costaner on va créixer amb una escopeta a la bossa i un objectiu: venjar-se d'en Pedro, un famós escriptor que va aprofitar-se d’ella quan era menor. El retrobament amb el seu lloc d'origen, juntament amb els seus records del passat i d’en Blas, un amic de la infància, li farà replantejar-se si la venjança és l’únic camí.

Produïda per l’acadèmic Alex Lafuente, amb coproducció basca, el film ha passat per diversos festivals de cinema nacionals com el D’A Film Festival de Barcelona, celebrat el passat mes d’abril; el Festival de San Sebastián; i el Festival Internacional de Cine de Las Palmas de Gran Canaria.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat