Activitats Acadèmia

Nova cita amb el Cicle Gaudí online: "Viaje al cuarto de una madre"


Recupera-la a FilminCAT i dialoga amb la seva directora, Celia Rico, i l’actriu Anna Castillo

 L'Acadèmia del Cinema Català convoca una nova cita online amb el millor cinema català amb la col·laboració de FilminCAT. La proposta consisteix en recuperar un altre dels títols recentment programats pel Cicle Gaudí al seu circuit de més de 50 sales catalanes i parlar en directe amb la directora i amb la protagonista del film.

La cita serà el proper dimarts 7 de juliol a les 19h al canal d’Instagram de l'Acadèmia (@academiacinecat) on el públic podrà gaudir d’una conversa en directe amb Celia Rico i Anna Castillo, directora i actriu de Viaje al cuarto de una madre, títol guardonat als XI Premis Gaudí en les categories de Millor guió (Celia Rico), Millor protagonista femenina (Lola Dueñas) i Millor actriu secundària (Anna Castillo), que es va endur també el Premi Especial del Públic a la Millor pel·lícula.

Gràcies a la col·laboració amb FilminCAT, des d'aquest dissabte 4 de juliol i fins dimecres 8 a les 19 h es podrà llogar la pel·lícula a la plataforma catalana al seu preu habitual i rebre automàticament un mes de subscripció gratuïta.

El Cicle Gaudí online va engegar a finals d'abril com a alternativa al tancament generalitzat de sales del territori. Els primers títols van ser La hija de un ladrón, Els dies que vindran, El viatge de la Marta (Staff only) i la participació per part del públic en els respectius Instagram Live al canal @academiacinecat ha estat entusiasta.

El Cicle Gaudí a sales va reprendre la seva programació presencial el passat 18 de juny a més d’una trentena de pobles i ciutats del territori. En l'actualitat i amb la previsió de seguir creixent en els pròxims temps, el Cicle Gaudí porta cada mes una pel·lícula de producció catalana a més d’una cinquantena de pobles i ciutats de tota Catalunya.


Més informació al web del Cicle Gaudí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat