Notícies

Entrega de Premis Dedicació al Cinema 2017

dedicacioalcinea entregapremis

El sopar i l'entrega de premis es celebrarà el proper divendres 10 de març a l'Hotel Presidente de Barcelona

L'associació "Som Gent de Cinema", neix l'any 2007 com a col·lectiu sense ànim de lucre, d'uns professionals de cinema, dins dels sectors de l'exhibició, la distribució, i més tard la producció per preservar la passió pel cinema, oberta a tots els professionals de la indústria i regida per una Junta Directiva composta per deu persones del sector. Entre el seus objectius estar el premiar en vida a tota aquella gent que ha dedicat la seva vida al cinema. Per materialitzar-lo es va crear l’entrega anual dels “Premis Dedicació al Cinema".

Durant l’acte es projectaran escenes de la vida professional i personal dels premiats i també un recull de les activitats fetes durant el any i les properes que estan programades.

Aquest any, els premis s'entregaran el proper 10 de març en un sopar a l'Hotel Presidente de Barcelona a les 20:30h.

Els premiats d'enguany són:

  • Antoni Kirchner, periodista, crític, ex Delegat de Cinema de la Generalitat i membre d'honor de l'Acadèmia del Cinema Català. Li entrega el premi l'acadèmic Roc Villas.
  • Terese Gimpera, actriu que també és membre d'honor de l'ACC. Entrega el premi la fotògrafa Colita.
  • Conxita Casanova, periodista i presentadora del programa de ràdio Va de Cine de RNE. Entrega el Premi l'acadèmica Marta Figueras.
  • Salvador Blanch, pantalles de cinema nacional i internacional. Li entrega el premi Bàrbara Blanch.   

 

D'altra banda, també es concedeix una Menció 100 anys als exhibidors Enric i Paco Gratacós, actual president de l'Associació Gent de Cinema. Lliura la menció Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat