Notícies

Rodatge de "Jean François i el sentit de la vida" de Sergi Portabella

jean françois rodatge oui

Filmin presenta la nova pel·lícula d'A Contraluz Films, seguint amb el seu compromís amb la producció de contiguts i el cinema al nostre país.

Aquesta òpera prima del premiat curtmetratgista Sergi Portabella (guionista i director del llargmetratge), s’ha començat a rodar el 6 de març i continuarà durant 5 setmanes a diferents localitzacions de les províncies de Barcelona i Girona, i a París. La pel·lícula està protagonitzada per Max Megías i Clàudia Vega (Eva o Barcelona nit d’estiu), junt amb Àgata Roca (Truman), Pau Durà (Merlí) i Theo Cholbi (Marguerite o The Smell of Us).

La pel·lícula Jean- François i el sentit de la vida és una producció deA Contraluz Films i El sentit de la vida AIE, en co-producció amb Surprise Alley (França), amb producció associada de Televisió de Catalunya, amb la participació de Televisió Española i el suport d’ICEC, ICAA i el programa Creative Europe MEDIA de la Unió Europea.

Amb la participació en aquest llargmetratge, Filmin reafirma el seu compromís amb la producció de continguts després del seu exitós debut en la producció amb la pel·lícula Barcelona, nit d’hivern, la pel·lícula en català més taquillera del 2015.

La pel·lícula s'estrenarà al 2018.

Sinopsi

El Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l’escola descobreix un llibre d’Albert Camus i queda fascinat per les idees del filòsof. A partir d’aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. Ara Jean-François té un objectiu: anar a Paris a trobar a Camus. A la seva aventura l’acompanyarà la Lluna, una adolescent que viu el present, i que només té una condició per anar amb ell: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una historia l’estiu passat.

El Jean-François i la Lluna emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida. En paraules de Sergi Portabella: “Jean-François i el sentit de la vida” neix a partir d’experiències de la meva pròpia infància i adolescència. Volia retratar el sentiment d’aquella època, quan buscava el meu camí i intentava trobar sentit al món. Tot el que em passava em passava per primer cop. Cada petita aventura, conversa o lectura semblava important i definidora. Cada petita cosa semblava tenir un impacte enorme en la construcció de la meva futura personalitat. En aquell moment, trobar un sentit de la vida era un problema molt present i que demanava urgentment una resposta.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat