Notícies

Danny Glover roda a Barcelona sota les ordres de Christian Molina

L'actor nord-americà Danny Glover participa en el nou film del director Christian Molina, De gran vull ser soldat, i té previst acudir a la Ciutat Comtal del 2 al 6 de gener per a rodar unes escenes de la pel·lícula.
Danny Glover és un dels més reconeguts i guardonats actors afroamericans, amb més de 30 anys actuant en el cinema, el teatre i la televisió. Ha treballat en nombroses pel·lícules que van des de les taquilleres Arma letal, Saw o Únic testimoni a produccions independents, algunes d´elles produïdes per ell mateix. Glover interpreta el paper del director de l’escola on acudeixen els nens protagonistes i haurà de bregar amb el seu comportament agressiu.
A banda de Danny Glover, l´equip artístic de De gran vull ser soldat està format pels actors Fergus Riordan (Fràgils), Ben Temple (Rec, Los fantasmas de Goya, La caja Kovak), Andrew Tarbet (Infieles, Naked Josh), Jo Kelly (Cuéntame) i l'actriu italiana Valeria Marini (Bámbola, Pepe Carvalho, Buñuel y la mesa del rey Salomón).

El jove director català, Christian Molina, es torna a posar rere les càmeres després de l´èxit obtingut amb els seus anteriors llargmetratges Rojo Sangre (2004) i Diario de una ninfómana (2008) i de la bona acollida que va rebre Estació de l´oblit (2009) a la Semana Internacional de Cine de Valladolid, al Cairo International Film Festival i al International Latino Film Festival de San Francisco. A més, properament també participarà al Pune International Film Festival de l´Índia.

De gran vull ser soldat, produïda per Canónigo Films, explica la història de l´Àlex, un nen de vuit anys que passarà per un procés de transformació provocat pels canvis en la seva situació familiar i per la violència que descobrirà a través de la petita pantalla.

La pel·lícula s'està rodant fins a finals de gener en diferents localitzacions de Barcelona capital i voltants.

{morfeo 64}

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat