Notícies

Robert Englund roda a Barcelona sota les ordres de Christian Molina

{morfeo 65}
L'actor nord-americà Robert Englund participa en el nou film del director Christian Molina, De gran vull ser soldat, produïda per Canónigo Films, Trees Pictures i Star Films. La pel·lícula explica la història de l´Àlex, un nen de vuit anys que passarà per un procés de transformació provocat pels canvis en la seva situació familiar i per la violència que descobrirà a través de la petita pantalla.
Englund va arribar ahir a Barcelona per a rodar unes escenes del film el 14 i el 15 en el Palauet Can Boixeres de L'Hospitalet de Llobregat i té previst abandonar la Ciutat Comtal el dimecres dia 20 .

Englund és popularment conegut per donar vida al malvat Freddy Krueger, de Malson a Elm Street i les seves set seqüeles. Va rebre el 1987 el Premi Saturn al millor actor de repartiment per Malson a Elm Street 3: Guerrers dels somnis i el 1988 per Malson a Elm Street 4: El mestre dels somnis. El 2001, va rebre el Premi honorífic de l´American Film Institute per la seva carrera cinematogràfica. A partir de la seva primera pel·lícula, Buster and Billie (1974), ha actuat en prop de 70 pel·lícules i sèries de televisió. Acaba de treure un llibre autobiogràfic titulat Hollywood Monster, que es troba entre els més venuts d'Estats Units des de la seva publicació el passat 13 d'octubre. A De gran vull ser soldat dóna vida al psicòleg que tracta de pal·liar l'agressivitat del nen protagonista.
A part de Robert Englund, l'equip artístic de De gran vull ser soldat està compost per Danny Glover (Arma letal, Saw, Únic Testimoni), qui ja va passar per Barcelona per a rodar unes escenes del film, Fergus Riordan (Fràgils), Ben Temple (Rec, Els fantasmes de Goya, La caja Kovak), Andrew Tarbet (Infidels, Naked Josh), Jo Kelly (Cuéntame) i l'actriu italiana Valeria Marini (Bámbola, Buñuel y la mesa del rey Salomón).
El jove director català Christian Molina es torna a posar darrera les càmeres després de l'èxit obtingut amb els seus anteriors llargmetratges Rojo Sangre (2004) i Diario de una ninfómana (2008) i de la bona acollida rebuda per Estació de l'oblit (2009), que s´estrenarà pròximament, a la Semana Internacional de Cine de Valladolid, el Cairo International Film Festival, el International Latino Film Festival de San Francisco i el Pune Internacional Film Festival de la Índia.
La pel·lícula s'està rodant en diferents localitzacions de Barcelona capital i voltants.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat