Notícies

Jaume Figueras conversa amb Julieta Serrano al "Fora de sèrie" de TV3

fora de serie

Acabat de jubilar, el cronista de cine per excel·lència de TV3 torna a la pantalla per fer un “Fora de sèrie” amb la famosa actriu catalana instal·lada a Madrid.

El programa s'emetrà el diumenge 4 de juny a les 22:35h després del a TV3

Julieta Serrano reconeix que el teatre li ha donat prestigi i, el cine, popularitat. Segons l’actriu, Jaime de Armiñán i Pedro Almodóvar han estat els dos directors de cine que més han marcat la seva trajectòria.

Jaume Figueras ha triat Julieta Serrano perquè és una presència constant en la vida de qualsevol espectador de teatre, cine i televisió. La conversa transcorre als escenaris barcelonins de la vida de l’actriu: al portal de la casa on va néixer, al Poble Sec; al Teatre Grec, on jugava quan era petita i on ha actuat diverses vegades; i al Teatre Nacional de Catalunya, on aquests dies interpreta a la mare de Ricard III.

Julieta Serrano explica la seva infància durant la postguerra i com va començar a fer teatre d’aficionats abans que un director la descobrís i se l’emportés a Madrid. L’actriu, que continua en actiu a pesar que fa 19 anys que es va jubilar, assegura que el teatre li dona vida.

Al final del programa, l’actor Lluís Homar s’afegeix a la conversa. El protagonista del Ricard III del TNC va néixer just quan Julieta Serrano va començar a fer teatre, fa 60 anys. A pesar de les seves llargues trajectòries, és la primera vegada que tots dos coincideixen dalt d’un escenari.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat