Notícies

Roda de premsa: "Balanç del darrer any de cinema català i presentació de la nova junta de l'ACC"

acc noves

El dimecres 28 de juny a les 10:30h convoquem una roda de premsa a la seu de l'SGAE Catalunya (Passeig de Colom, 6) per tal de fer balanç del darrer any de cinema català i presentar la nova Junta de l'Acadèmia del Cinema Català.

Coincidint amb la 9a Festa d’Estiu, la nova Junta de l’Acadèmia del Cinema Català, presidida per Isona Passola, explicarà el seu projecte per a la institució en una roda de premsa. A més de la productora, la Junta està composada per nou professionals més: Joan Bas (Vicepresident), Judith Colell (Secretària), Agustí Argelich (Tresorer) i Josep Maria Civit, Maria Molins, Paco Poch, Sílvia Quer, Edmon Roch i Eduard Sola (Vocals). A la compareixença es farà balanç del 2016, es donaran les dades de recaptació de les estrenes del 2017, recordarem les produccions catalanes premiades internacionalment i s’anunciaran les pròximes estrenes d’aquest estiu i el guanyador del V Premi Pepón Coromina que es lliurarà durant la Festa d’Estiu.

La novena Festa d'Estiu del Cinema Català aplegarà aquell mateix vespre al Monestir de Sant Miquel del Poble Espanyol on hi assistiran acadèmics, personalitats del sector cultural, la política i la comunicació. El seu photocall romandrà obert de les 20 a les 21:45 hores.

Per més informació podeu contactar amb premsa: Ana Sánchez (638014545) o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat