Notícies

‘La mosquitera’ d’Agustí Vila anirà al Festival de Karlovy Vary

Emma Suárez, Eduard Fernández i Geraldine Chaplin composen el repartiment

El llargmetratge LA MOSQUITERA, dirigit per Agustí Vila, ha estat seleccionat per a competir a la Secció Oficial del Festival Internacional de Cinema de Karlovy Vary, el qual tindrà lloc del 2 al 10 de juliol de 2010 a la ciutat txeca. La seva projecció oficial es celebrarà el pròxim diumenge 4 de juliol.

El repartiment de la pel·lícula l’encapçalen Emma Suárez i Eduard Fernández al costat de Geraldine Chaplin, Martina García, Àlex Brendemühl, Fermí Reixach, Àlex Batllori i Anna Ycobalzeta. I per al seu finançament Lluís Miñarro (Eddie Saeta) ha comptat amb la participació de Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola i l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).

Amb aquest cinta Agustí Vila signa el seu tercer treball després de 3055 Jean Leon (2006) i Un banco en el parque (1998), assolint la participació a un dels més antics i prestigiosos certàmens del món. Pel que fa a aquesta edició, també es projectarà fora de competició el film inaugural de la secció “Un Certain Regard” del Festival de Cannes 2010, L’estrany cas d’Angèlica, de Manoel de Oliveira, també producció de la companyia de Lluís Miñarro, Eddie Saeta.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat