Notícies

La gala íntegra dels V Premis Gaudí a tv3.cat

El passat diumenge es va celebrar la cinquena edició dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Va ser una gala plena de cares conegudes, d’estrelles de la gran pantalla i la petita, de professionals del sector i del món de la cultura, la política i els mitjans de comunicació. 

Gairebé 2000 persones es van aplegar al Barcelona Teatre Musical per gaudir de l’espectacle de l’Andreu Buenafuente, mestre de la cerimònia, i per aplaudir els guanyadors que, un darrera l’altre, pujaven a l’escenari per recollir les insignes estatuetes. 

Van haver-hi nervis, alegries, moments de gràcia, còmics, musicals i de fina ironia; també van haver-hi moments de reivindicació. Però el que sobretot va haver-hi és molta, molta màgia. La màgia del cinema, que en aquests V Premis Gaudí va brillar més que mai: més de mig milió de persones van veure la gala des de casa, gràcies a la retransmissió en directe que en va fer TV3.

La d’enguany és doncs, l’edició més vista i més celebrada de la història dels Premis. I la volem tornar a compartir amb vosaltres a través d’aquest enllaç.

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat