Actualitat

Diverses produccions catalanes entre els finalistes dels Premios Proyecta


El passat 5 de juny es van donar a conèixer les nominacions de la 6a edició dels Premios Proyecta de màrqueting cinematogràfic

Com en les edicions anteriors, els alumnes del Màster en Film Business de l’ESCAC han estat els encarregats de seleccionar les millors campanyes de màrqueting cinematogràfic de l’any.

Una de les grans guanyadores dels X Premis Gaudí, Estiu 1993, ha estat nominada a Millor Campanya de Premsa i Millor Campanya de Màrqueting en la categoria de pel·lícula espanyola, juntament amb El secreto de Marrowbone, La llamada -guanyadora del Premi del Públic dels Gaudí- i Una mujer fantástica, la pel·lícula d’aquest mes de juny al Cicle Gaudí.

Entre les nominades al Premi a la Millor Campanya de Màrqueting per Sales trobem la campanya de trade màrqueting que es va fer per Incerta Glòria. La pel·lícula dirigida per Agustí Villaronga va recollir 8 Premis Gaudí, entre ells el Gaudí a la Millor Protagonista Femenina per Núria Prims i al Millor Actor Secundari per Oriol Pla.

Un jurat format per professionals del sector serà l’encarregat d’escollir els guanyadors, que es donaran a conèixer a la gala que tindrà lloc el proper 13 de juny a Barcelona.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat