Col·laboracions

Inscripcions obertes per a la VI edició del "Barcelona Shopping & Shooting"


Barcelona Comerç ha convocat la VI edició de Curts de Cinema i Comerç Barcelona Shopping & Shooting, el concurs de curtmetratges en el que els comerços dels 23 eixos comercials de la ciutat es transformen en localitzacions cinematogràfiques.

L’objectiu del concurs és el d’enfortir lligams entre cinema i comerç, recolzant la cultura audiovisual de Barcelona. El concurs està obert tant a professionals com a aficionats, i tots els participants tindran com a repte realitzar en un termini de cinc dies un curtmetratge, en el que un dels eixos comercials serà el referent per crear la història. En aquest procés els participants hauran d'incorporar al seu curt dos exteriors, un comerç o mercat de la ciutat i una paraula (o frase) clau a les seves peces. Per dur a terme la inscripció, oberta fins el 7 de maig, i consultar el funcionament i les bases del concurs podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Bcn Shopping & Shooting és un concurs solidari que durant cada edició recapta donatius per a diferents iniciatives. Enguany, la recaptació anirà destinada a la construcció de l’Hospital de Dia Pediàtric Polivalent Vall d’Hebron. 

A més, com a novetat, s'inaugura una nova secció sota el nom de International Bcn Shopping & Shooting Short Film Fest, on es poden presentar curtmetratges de temàtica lliure de tot el món que hagin incorporat dins de la narració un comerç de proximitat. Es poden presentar fins el 15 de maig, i les bases estan disponibles en aquest enllaç.

El lliurament de tots els premis es farà el 15 de juny en una gala a l'Auditori Axa de Barcelona.

Més informació: bcnshoppingandshooting.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat