Estrenes

'Alpha', 'Frontera' i 'Séptimo'

Divendres 8 de novembre s'estrenen tres produccions catalanes: Alpha, de Joan Cutrina, Frontera, de Manuel Pérez i Séptimo, de Patxi Amezcua.

Alpha, produïda per Genco Films Inc, Zip Films i amb la participació de Televisió de Catalunya, és el primer treball de ficció del director Joan Cutrina. La pel·lícula narra la història d'un jove ex-convicte que intenta refer la seva vida després de set anys de presó.

Després de ser premiada a diversos festivals internacionals, Frontera, de Manuel Pérez, arriba als cinemes catalans. El llargmetratge de ficció produït per Cornelius Films, és fruit de la cooperació entre un grup de presos del Centre Penitenciari Quatre Camins i professionals del cinema. El film està íntegrament rodat dins dels murs de la presó i reflexiona sobre el tancament i la culpa.

Per últim, s'estrena Séptimo, una coproducció de CEPA Audiovisual, El Toro Productions, Ikiru Films, K&S Films i Telecinco Cinema, dirigida per Patxi Amezcua i protagonitzada per Ricardo Darín i Belén Rueda. El tàndem d'actors interpreta a un matrimoni que ha perdut misteriosament als seus fills.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat