Estrenes

S'estrena "Hogar", el nou llarg dels germans Pastor

El film dirigit Àlex Pastor i David Pastor manté la seva estrena online a Netflix malgrat l'ajornament del Festival de Màlaga on s'hi havia de celebrar la première

El film Hogar, una producció original de Netflix en coproducció amb la l’empresa catalana Nostromo Pictures, és un thriller dirigit per Àlex i David Pastor, rodat gairebé íntegrament a Barcelona. La pel·lícula està protagonitzada per Javier Gutiérrez, un executiu publicitari d'èxit que després d'un any a l'atur, ha d'abandonar el pis on viu amb la seva família. Tot i haver deixat de viure a l'immoble, Javier conserva un joc de claus de la seva antiga llar, i poc a poc s’infiltra a la vida dels nous propietaris. Completen el repartiment Mario Casas i Bruna Cusí, juntament amb David Selvas, David Verdaguer, Vicky Luengo, Ruth Díaz i David Ramírez.

Els germans Pastor són habituals del gènere del terror i el fantàstic: des de Infectados (2009), film amb el qual van debutar com a directors a quatre mans, passant per Los últimos días (2013), que va ser mereixedor de set Premis Gaudí, entre ells el de Millor pel·lícula en llengua no catalana. Àlex i David Pastor han signat també guions de sèries com la nord-americana Eternal (2015) o Incorporated (2016), produïda per Matt Damon i Ben Affleck.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat