Estrenes

S’estrena "My Mexican Bretzel", l’òpera prima de Núria Giménez

El film va endur-se el Premi del Públic al Festival D’A de Barcelona

Aquest divendres 11 de desembre s’estrena als cinemes l’òpera prima de la directora catalana Núria Giménez My Mexican Bretzel. Es tracta d’una producció de Bretzel & Tequila i Avalon Producciones Cinematográficas que combina fragments del diari personal de Vivian Barrett amb imatges casolanes enregistrades amb Súper 8 i 16 mm pel seu marit, Léon Barrett, un ric industrial, entre els anys 40 i els 60 del segle passat. La història d’un matrimoni burgès a través de les imatges d’ell i les paraules d’ella.

My Mexican Bretzel adopta la forma de diari íntim per explicar una melodramàtica història al més pur  estil de Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments al límit... Un viatge a coll per la vella Europa. Un somni romàntic que explora les fronteres de la no-ficció.

La pel·lícula, que va participar en el fòrum de professionals del Festival de Documentals DocumentaMadrid 2018, ha estat premiada en diversos festivals nacionals i internacionals amb el Premi Found Footage a Rotterdam 2020, el de Millor Pel·lícula, Guió i Direcció a Gijón 2020 i el Premi del Públic al D’A Film Festival. Aquest divendres arriba a les sales de Catalunya.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat