Estrenes

Nacho A. Villar i Luis Rojo presenten “La mala familia”

El film s’estrena el 5 de maig als cinemes

Després de passar per nombrosos festivals, l’ópera prima de Nacho A. Villar i Luis Rojo, La mala familia, coproduïda per la productora catalana Blur Media Productions, arriba els cinemes el 5 de maig.

La mala família és un llargmetratge documental rodat com una ficció, que explica la història de retrobament d’un grup d’amics, aprofitant el permís penitenciari d’un d’ells. Els joves protagonistes del film no es poden permetre unes vacances en ple estiu madrileny, i decideixen anar-se’n al pantà per gaudir el dia i refrescar-se. Tots han canviat molt des del judici que els va transformar la vida, i encara que lluiten per llaurar-se un bon camí, l’amenaça de la condemna que els obliga a mantenir-se units és una olla a pressió que els recorda que els xavals com ells no tenen possibilitat de redempció.

La mala familia va guanyar el Festival Márgenes de Madrid, a més de ser guardonada a Miradasdoc, IbizaCineFest o el Festival de Murcia IBAFF. També ha passat per ciutats com Sevilla, Rotterdam, Nantes i Buenos Aires.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat