Estrenes

Alejandro Rojas i Juan Sebastian Vázquez debuten amb “Upon Entry”

El film es podrà veure a les sales a partir del 16 de juny

L’òpera prima d’Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez, Upon Entry, produïda pels acadèmics Alba Sotorra, Sergio Adrià i Carlos Torras, juntament amb Carlos Juárez i Xosé Zapata, arriba als cinemes el pròxim 16 de juny.

Protagonitzada per l’actriu i acadèmica Bruna Cusí i Alberto Amman, qui va recollir la Biznaga de Plata a la Millor interpretació masculina al Festival de Màlaga, ens explica la història de l’Elena i el Diego, una ballarina contemporània de Barcelona i un urbanista de Veneçuela, que es muden als Estats Units a la recerca de noves oportunitats. Tot i que els seus visats estan aprovats, es veuen sotmesos a un desagradable procés d’inspecció i un dur interrogatori a la zona d’immigració de l’aeroport de Nova York.

El film ja ha passat per nombrosos festivals, entre els que destaquen les Tallin Black Nights Film Festival d’Estònia, on es va endur el FIPRESCI, i el Kolkata Film Festival de l’Índia, on va obtenir el Premi a Millor pel·lícula. També va estar seleccionada pel D’A Festival de Barcelona i el Festival de Màlaga, on va tenir la seva première nacional.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat