Estrenes

“Creatura” arriba als cinemes després de ser premiada a Cannes

A partir del 8 de setembre a les sales d’arreu del territori

La directora, actriu i acadèmica, Elena Martín, presenta el seu segon llargmetratge com a directora, Creatura, després del seu debut Júlia ist (2017). Guardonada com a Millor pel·lícula europea a la Quinzena de Cineastes de Cannes, i havent clausurat el passat mes de juliol l'Atlàntida Film Fest a Mallorca, la pel·lícula arriba a les sales el pròxim 8 de setembre. 

El film està protagonitzat per la mateixa cineasta juntament amb Claudia Dalmau i Mila Borràs, que interpreten un mateix personatge als 35, 15 i 5 anys. La història gira al voltant de la Mila qui, després de mudar-se amb la seva parella, s’adona que la raó de la seva pèrdua del desig es troba en ella mateixa. Amb això, comença un viatge entorn a la seva educació sexual en la qual revisita experiències de la seva infància i adolescència amb l’esperança de reconciliar-se amb el seu propi cos. 

Creatura, escrita per Elena Martín juntament amb l’acadèmica Clara Roquet, compta també amb les interpretacions dels els acadèmics Àlex Brendemühl, Clara Segura i Carla Linares, així com Teresa Vallicrosa i Oriol Pla, i està produïda, entre d’altres, pels i les acadèmiques Ariadna Dot, Marta Cruañas, Tono Folguera, María Zamora i Stefan Schmitz

El dia 5 de setembre l’Acadèmia del Cinema Català, de la mà de l’Acadèmia del Cine Espanyol, organitzen la preestrena a la Filmoteca de Catalunya.

  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat