Estrenes

Mar Targarona firma el thriller “El Cuco”

El 15 de setembre s’estrena als cinemes

La directora, productora i acadèmica Mar Targarona arriba als cinemes amb el seu últim film, El Cuco, un thriller produït també per l’acadèmic Joaquín Padró, Wolfgang Mueller i Benito Mueller. 

El film, protagonitzat per Belén Cuesta i Jorge Suquet, explica la història de l’Anna i el Marc, qui durant les vacances decideixen intercanviar casa seva amb en Hans i l’Olga, una parella d’ancians alemanys que han conegut a través d’una web. Amb els dies, l’intercanvi es converteix en un autèntic malson quan descobreixen que en Hans i l’Olga no només volen intercanviar casa seva, sinó també les seves vides. 

El Cuco va tenir la seva estrena nacional al Festival de Málaga i va inaugurar Secció Oficial de la Setmana Internacional de Cine Fantàstic a la Costa del Sol. També ha viatjat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Brussel·les (BIFF) i el Festival de Cine Fantàstic de Neuchatel, Suïssa. 

Mar Targarona va debutar en la direcció de llargmetratge amb Secuestro l’any 2016. Des de llavors, ha sumat a la seva filmografia El fotógrafo de Mauthausen (2018), premiada amb quatre estatuetes a la XI edició dels Premis Gaudí, i Dos (2020). 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat