Estrenes

Estrena del documental Hollywood Talkies d'Oscar Pérez i Mia de Ribot

Després de competir a la Mostra Internacional de Cinema de Venècia i al Festival Internacional de Cinema de Gijón, HOLLYWOOD TALKIES arriba a les sales el proper 15 de desembre a Girona i el 16 de desembre a Barcelona. La pel·lícula narra la història d'un grup de joves actors espanyols que a principis dels anys 30 van partir cap als Estats Units per tal de convertir-se en estrelles de cinema. Eren els inicis del cinema sonor i els estudis d'Hollywood es van llançar a produir versions en espanyol de les seves pròpies pel·lícules per a no perdre el públic hispanoparlant.

Hollywood Talkies és un viatge particular i subjectiu a través d'espais i paisatges on habita el temps i les seves presències. Un document construït a partir del buit i de l'absència. Produïda per Getsemaní i Eddie Saeta, en producció associada amb Televisió de Catalunya i amb el suport de la Universitat Pompeu Fabra i de Canal +.

INFORMACIÓ D’ESTRENA:

Dijous 15 DE DESEMBRE DE 2011 Cinemes Truffaut de GIRONA (C/ Portal Nou, 7)

 Divendres 16 DE DESEMBRE DE 2011 Cinemes Girona de BARCELONA* (C/Girona, 175)

* Tot seguit a l’última sessió, es projectarà Drácula (1931) de George Melford, una de les pel·lícules més emblemàtiques de l'època de les versions espanyoles de Hollywood. A continuació s’oferirà una copa per cortesia de l’IDEC (Màster de Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat