Notícies

Xerrada sobre aspectes legals del documental

Media Antena Catalunya organitza una xerrada sobre aspectes legals del documental. La sessió, que es durà a terme el proper 20 de desembre a l'Aula Europa de Barcelona, es centrarà a resoldre els principals dubtes d'àmbit legal que tenen els productors de documentals.

La jornada començarà a les 16h i comptarà amb la presència dels experts Ramón Casas, professor titular de dret civil a la Universitat de Barcelona, i Carlota Planas i Silva, del despatx Sabatellini & Associats. A més, també hi participaran Helena Moreno, directora de MEDIA Antena Catalunya; Dimitri Barua, de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, i Tono Folguera, president de l'associació de productors de documental PRO-DOCS.

La primera part estarà dedicada a una exposició del marc legal aplicat a les situacions més freqüents en les què es troben els productors de documental. Per exemple, problemes derivats i gestió de la música i imatge diegètica, prescripció de drets, imatges d'arxiu, marques comercials, dret de cita,... La segona part estarà oberta a la ressolució de dubtes plantejats pels assistents.

Un dels objectius de MEDIA Antena Catalunya és millorar la competitivitat dels projectes catalans que es presenten a MEDIA per tal de maximitzar el finançament a l'audiovisual català per aquesta línia. Concretament, en aquesta sessió, es busca resoldre dubtes i problemes legals dels productors de documental catalans que presenten les seves candidatures al programa MEDIA.

L'assistència és gratuïta i no cal inscripció prèvia. Els idiomes vehiculars seran el català i el castellà.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat