Notícies

L'anunci dels Premis Gaudí ja es pot veure als cinemes

S’estrena als cinemes el vídeo promocional de la gala dels V Premis Gaudí.

El teaser ha estat realitzat pels alumnes de l’ESCAC i protagonitzat per Andreu Buenafuente, i es podrà veure a 314 sales de cinema catalanes, gràcies a l’acord de l’ACC amb el Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya.

A deu dies de la cerimònia de lliurament dels V Premis Gaudí, 50 cinemes adherits al Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya començaran a difondre el vídeo promocional de la gala, realitzat per alumnes de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i protagonitzat per Andreu Buenafuente, presentador d’aquesta gran celebració televisiva. A partir de la setmana vinent, el muntatge també s’emetrà per TV3 en espais promocionals.

Alguns cinemes que també formen part del Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya, no han pogut participar en la campanya perquè no compten amb el sistema de projecció digital.

És la primera vegada que es fa un esforç creatiu d’aquesta envergadura per promocionar la festa dels V Premis Gaudí, i també, que els cinemes de Catalunya acullen l’anunci per exhibir-lo just abans de les sessions comercials. Enguany ha estat possible gràcies a la implicació dels alumnes de l’ESCAC, que han fet el guió, la producció i la realització del vídeo promocional i també el vídeo que obre la gala gràcies a un acord de col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema Català. L’escola, adscrita a la Universitat de Barcelona, imparteix els estudis del Grau en Cinema i Mitjans Audiovisuals, així com cursos de Postgrau i Màster adreçats als professionals.

Pots veure el vídeo aquí:  https://vimeo.com/58106255

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat