Notícies

Conferència MEDIA Antena Catalunya a L'ANIMAC

MEDIA Antena Catalunya organitza la conferència "Finançament MEDIA per a productors d'animació" durant l'ANIMAC 2013, a Lleida. Serà el proper divendres 1 de març, de 16h a 18:30h.

L'accés és gratuït prèvia inscripció aquí: http://www.antenamediacat.eu/media_antena_catalunya/inscripcio_animac La conferència té l'objectiu d'informar i assessorar als productors especialitzats en animació de les línies de finançament MEDIA per aquestes obres audiovisuals. La directora de MEDIA Antena Catalunya, Helena Moreno, explicarà l'ajut MEDIA a la difusió per televisió (TV Broadcasting), i atendrà un torn de preguntes per part dels assistents. Seguidament, es presentaran dos estudis de casos d'èxit: per una banda, Manuel Cristòbal presentarà Another Day of Life, producció animada que ha comptat amb l'ajut MEDIA al desenvolupament de projectes individuals (Single Project). Per altra, Mercedes Marro presentarà Ask Lara, una sèrie d'animació de gran èxit internacional que va estar nominada als Emmy Kids. Finalment, Helena Moreno anunciarà el concurs MEDIA Antena Catalunya / Sources2 d'aquesta primavera, donant així clausura a l'acte.

PROGRAMA

15:45h – 16:00h Obertura de portes i lliurament de materials 16:00h – 16:45h Explicació de l’ajut MEDIA a la difusió per televisió (TV Broadcasting), a càrrec d’Helena Moreno, directora de MEDIA Antena Catalunya. Torn obert de preguntes. 16:45h – 17:30h Estudi de cas: ANOTHER DAY OF LIFE, amb ajut MEDIA al desenvolupament de projectes individuals (Single Project), a càrrec de Manuel Cristóbal, productor executiu. Torn obert de preguntes. 17:30h – 18:15h Estudi de cas: ASK LARA, animació d’èxit nominada als Emmy, a càrrec de Mercedes Marro, Presidenta de Tomavistas. Torn obert de preguntes. 18:15h – 18:30h Tancament de la sessió i anunci del concurs MEDIA Antena Catalunya/Sources2. 

MEDIA Antena Catalunya és l'oficina d'informació del programa MEDIA de la Unió Europea a Catalunya. Més informació a http://www.antenamediacat.eu

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat