Notícies

L'ajut MEDIA al desenvolupament de paquets de projectes

La conferència es celebrarà el proper divendres 15 de març a les 12h a l’Aula Europa (Representació de la Comissió Europea a Barcelona). L’accés és gratuït però cal inscripció prèvia.

L’objectiu de l'activitat és informar als productors catalans de ficció, documental i animació sobre aquesta línia d’ajuts al desenvolupament, anomenada “Slate Funding”, així com resoldre dubtes freqüents. Helena Moreno , directora de MEDIA Antena Catalunya, n’explicarà els punts clau i els errors més repetits en les candidatures descartades. La ponència anirà seguida d’un torn obert de preguntes durant el qual els assistents podran plantejar les seves qüestions.

A continuació, i per il·lustrar un cas d’èxit, Marta Ramírez, d’Oberon Cinematográfica, presentarà el projecte pel qual la productora va aconseguir el darrer ajut MEDIA al Desenvolupament de paquets de projectes.

La propera data límit per presentar sol·licituds a aquesta línia MEDIA és el 12 d’abril (convocatòria EACEA/31/2012, 2n termini). Trobareu tota la documentació a l’apartat “Convocatòries” del nostre lloc web. L’assistència a aquesta conferència està especialment recomenada a tots aquells productors catalans que vulguin presentarse a l’ajut.

Places limitades. Imprescindible inscripció via: http://www.antenamediacat.eu/ inscripcio_slatefunding

MEDIA Antena Catalunya és l’oficina d’informació del programa MEDIA de la Unió Europea a Catalunya. Més informació a www.antenamediacat.eu.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat