Notícies

Presentació del documental 'Entre el cel i la Terra'

Entre el cel i la Terra, 30 anys d’Aiguamolls de l’Empordà,explica la gesta dels joves que fa 30 anys van salvar els Aiguamolls de l’Empordà, territori destinat el 1973 a ser el complex turístic més gran de la Península Ibèrica.

El proper dimarts 7 de maig, es presentarà a Figueres el projecte de la pel·lícula, que va rebre el suport de les Beques Agita de l’Ajuntament de Figueres per al seu desenvolupament, és un projecte de Sergi Moreno, productor de Caracremada, secció oficial a la Biennale de Venècia i Tono Folguera, productor de cintes com Balseros, nominada als Oscar, Arrugues, llargmetratge d'animació presentat a la Secció Oficial de Sant Sebastià guanyador de dos premis Goya, o Bicicleta, Cullera, Poma, presentat també a la Secció Oficial del Festival de Cinema de Sant Sebastià i guanyador d'un Goya i un Gaudí entre d’altres guardons.

Folguera dirigeix a quatre mans amb el documentalista David Fernández de Castro -El Papus, anatomia d'un atemptat-, aquesta història de la que és protagonista destacat Jordi Sargatal, promotor de la Campanya de Defensa que aconseguí aturar la urbanització del paratge de l’actual Parc Natural. En el documental també hi participen altres figures determinants en el procés de defensa com són Josep Espigolé, Martí Boada, Francesc Giró, Narcís Serra o Jordi Pujol, entre d’altres.

El documental, que es roda aquests dies, és una producció de Lastor Media i Intropía Media en coproducció amb TVC i compta amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, la Diputació de Girona i la Fundació Mascort. El documental engegarà aquesta primera setmana de maig, una campanya de micromecenatge que permeti rodar algunes seqüències per mostrar el Parc d’una manera mai vista fins ara.

VEURE TRÀILER A: https://vimeo.com/63817411

 

CONVOCATÒRIA

Roda de premsa de presentació del projecte documental Entre el Cel i la Terra, 30 anys d’Aiguamolls de l’Empordà.

Amb la presència de: Josep Maria Godoy, regidor de cultura de l’Ajuntament de Figueres. Tono Folguera, productor i co-director. Sergi Moreno, productor i guionista. David Fernandez de Castro, co-director i guionista. Jordi Sargatal, promotor de la Campanya de Defensa del Parc.

Dia: Dimarts 7 de Maig Hora: 11.30h Lloc: Museu Empordà. Rambla, 2. Figueres

Més informació i materials de premsa A PARTIR DE DILLUNS 6 DE MAIG a:

www.lastormedia.com/aiguamolls

Contacte: Mayca Sanz Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

93 415 08 56 / 629 916 187

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat