Notícies

1.513.958 espectadors omplen les sales durant la 'Fiesta del Cine'

Un total d'1,8 milions de persones es van acreditar a la web per participar a la Fiesta del Cine, que es va celebrar a tot Espanya del 21 al 23 d'octubre i que permetia anar a les sales adherides a la promoció pel preu de 2,90€ per pel·lícula, mostrant l'acreditació a la taquilla.

  • 323 cines de tot Espanya, que sumen un total de 2.924 pantalles es van unir a la promoció, organitzada per FAPAE, FECE i ICAA, amb el patrocini de Coca-Cola, El Corte Inglés i Ford i el recolzament de Canal+, JCDecaux i entradas.com

La cinquena edició de la Fiesta del Cine ha registrat un total de 1.513.958 espectadors durant els 3 dies de la promoció, un 98% més que l'edició de l'any anterior i un 663% més que en els mateixos 3 dies de la setmana anterior, segons dades provisionals de la consultora Rentrak.

Des de que es va obrir el termini d'inscripció per aconseguir l'acreditació a www.fiestadelcine.com a principis del mes de setembre, 1.800.000 persones es van registrar a la web per poder participar a la cinquena edició de la Fiesta del Cine.

Durant aquests tres dies, les 10 pel·lícules més vistes pels espectadors de la Fiesta del Cine han sigut Capitan Philips, Gravity, Turbo, El Mayordomo, Una Cuestión de tiempo, Las Brujas de Zugarramurdi, Prisioneros, Zipi y Zape i el club de la canica, Runner Runner i El Quinto Poder.

La Fiesta del Cine és una iniciativa creada pels propis agents de la indústria del cine, productors, distribuïdors, exhibidors i ICAA, per a celebrar EL CINEMA a la sala de cinema, com la millor oferta cultural i d'oci del nostre país. La Fiesta del Cine, que va néixer com una forma d'agraïment a tots els espectadors que cada any passen per les sales de cinema, ha estat abraçada pels espectadors de forma massiva, fet que consolida el cinema a la sala de cine, com la principal alternativa d'oci cultural dels espanyols.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat