Notícies

OFF/ON dels Premis Gaudí

Aquest dijous 9 de gener entre les 19h i les 21h al MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica es retransmet el primer programa live online de l'OFF/ON dels Premis Gaudí dedicat als curtmetratges seleccionats i nominats als VI Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català.

La transmissió serà accessible en directe a la pàgina web http://www.lab-livemedia.net amb un xat interactiu.

El programa inclourà la participació de Manel Raga, director de La Gallina; la productora de Godka Cirka, Valérie Delpierre d'Inicia Films; i des de Los Angeles per Skype, el director de Sequence, Carles Torrens.

L'OFF/ON dels Premis Gaudí és una sèrie de programes live online paral·lels al procés de nominació i la gala dels VI Premis Gaudí el 2 de febrer de 2014. En un format de live event aquests programes incorporen converses, reportatges i entrevistes en directe amb els membres del sector audiovisual català: productors, directors, guionistes, actors, crítics, membres de l'Acadèmia i nominats als VI Premis Gaudí.

L'OFF/ON dels Premis Gaudí compta amb la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema Català i la Fundació SGAE, i està produït per Livemedia amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet. L'equip de realització de l'OFF/ON està format per creadors audiovisuals guanyadors del Premis SGAE Nova Autoria.

Altres programes de l'OFF/ON dels Premis Gaudí seran retransmesos live online el dijous 29 de gener de 17h a 21h i durant la setmana següent a la gala durant el mes de febrer.

Per assistir presencialment a la realització del programa al MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica podeu contactar a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 660392180.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat