Notícies

Cicle "Pel·lícules: documentals Premis Gaudí"

El Centre Cívic Cotxeres Borrell de Barcelona programa els guanyadors del Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula Documental de les darreres tres edicions dels Gaudí.

El cicle consta de tres projeccions que es faran els següents dijous, a l'Espai Escènic Tísner (teatre del centre), a les 19:30h:

9 d'abril: Gabor, dirigida per Sebastián Alfie, escrita per Sebastián Alfie, Pedro Loeb i Albert Solé, i produïda per Minimal Films i Miralab. Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula Documental 2015.
7 de maig: Jordi Dauder, la revolució pendent dirigida per Antoni Verdaguer. Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula Documental 2013.
28 de maig: Món petit, Dirigida per Marcel Barrena, escrita per Marcel Barrena, Víctor Correal i Adrià Cuatrecasas, i produïda per Umbilical Produccions, Corte y Confección de Películas, Televisió de Catalunya, TVE i amb la participació de Canal +. Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula Documental 2014.

Les sessions comptaran amb la presència dels directors i alguns dels protagonistes dels documentals. Un cop finalitzada la projecció, es farà un petit fòrum o debat.

L'entrada és gratuïta.

Per a més informació consulteu la web del Centre Cívic Cotxeres Borrell.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat