Notícies

Obertes les inscripcions per al Seminari impartit per Víctor Erice

erice

Víctor Erice impartirà el Seminari: Documental i ficció: un apropament a la doble naturalesa del cinema a l’Escola de Cinema de Barcelona.

Del 9 al 13 de maig Víctor Erice impartirà a l’ECIB el seminari Documental i ficció: un apropament a la doble naturalesa del cinema. El taller explorarà els marges que defineixen el cinema documental i de ficció, i la relació entre els dos. Segons director biscaí, “Recolzant-se un una selecció de pel·lícules i autors, aquest seminari pretén portar a terme la recerca de la ficció a l’interior del documental i al contrari: el tret documental que les obres de ficció han ofert i poden oferir. Amb quin objectiu? El de transmetre els caràcters d’una experiència primordial del cinema i, simultàniament, alertar sobre la difícil encreuada a la que es troba avui”.

Amb una duració de 20 hores, el seminari es portarà a terme de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 hores. Es posaran a disposició 35 úniques places, que seran atorgades considerant el currículum dels aspirants.

 

Per a més informació consulteu la web.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat