Notícies

J.A. Bayona dirigirà la nova entrega de 'Jurassic World'

JURASSIC

El director català s'incorporarà al projecte després de l'estrena, a l'octubre, del seu nou i esperat film fantàstic Un monstruo viene a verme.

Fa ja varis mesos que, després d'anunciar que la seqüel·la de Guerra mundial Z estaria dirigida pel barceloní Juan Antonio Bayona, la Major Paramount es va haver de desdir a causa de complicacions d'agenda del director. La postproducció d'Un monstruo viene a verme, que arribarà a les cartelleres el pròxim octubre, s'estava allargant i feia incompatible la participació de Bayona en el rodatge del blockbuster de zombies.

Tanmateix, el realitzador d'El orfanato i Lo imposible no ha necessitat molt de temps per a trobar una altra estimulant oferta hollywoodenca, ni més ni menys que la segona part de Jurassic World. La primera, dirigida per Colin Trevorrow i protagonitzada pel carismàtic Chris Pratt, va ser una bomba a taquilla convertint-se en un dels films que més diners ha recaptat a la història del setè art. Així, i com confirmava el mateix Bayona al seu compte de Twitter, Jurassic World 2 tindrà al director català com a màxim responsable. El mateix Trevorrow celebrava la notícia: “Estic orgullós de col·laborar amb un dels meus cineastes favorits en la pròxima aventura juràssica. J.A. Bayona, és tota teva”. El film s'estrenarà el 22 de juny de 2018.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat