Notícies

Obert el període d'inscripció de la 17ª edició de MEDIMED

medimed 2016

Obert el termini d’inscripció de projectes i programes de documental a la 17ª edició de MEDIMED que se celebrarà a l’Hotel Calipolis de Sitges entre el 13 i el 16 d’octubre.

MEDIMED ofereix un espai de negoci real, dissenyat per facilitar l’intercanvi creatiu i professional entre els productors independents, les televisions i els distribuïdors internacionals, amb la finalitat de promoure la coproducció de documentals a Europa i als països del sud de la Mediterrània.

Condicions d’inscripció:

- Els projectes en desenvolupament han de tenir com a mínim el 25% del seu finançament garantit i/o un acord d’emissió i/o coproducció. S’accepten totes les temàtiques i gèneres i cal aportar amb el tractament, un teaser de 3 minuts de durada.

- Els documentals acabats han d’estar produïts el 2015 o el 2016 i poden tractar qualsevol temàtica. Únicament s’accepten versions per a slots de televisió. Les produccions del 2016 hauran d’estar finalitzades al setembre, com a molt tard.

PITCHING FORUM: un comitè de selecció internacional seleccionarà 30 projectes que es presentaran als commissioning editors de les principals cadenes de televisió en sessions de pitching, moderades per John Marshall.

ANTI-pitch: presentem una nova secció en la que hi participaran productors que hagin inscrit un projecte en fase de desenvolupament avançat (rough cut). L’objectiu és millorar aquells aspectes que despertin l’interès dels financers internacionals per completar-los. Es tracta d’una presentació informal als CE i distribuïdors que tinguin interès en conèixer amb detall el projecte. La durada de la reunió és de 60 minuts a porta tancada i estarà moderada per Marijke Rawie.

DOCS GALLERY: els documentals seleccionats estaran disponibles a la Videoteca per ser visionats per més de 70 compradors i distribuïdors internacionals.

Organitzat per l’Associació Internacional de Productors Independents de la Mediterrània (APIMED), MEDIMED compta amb el suport d’Europa Creativa Sub-Programa MEDIA, l’ICEC, l’ICAA, l’IEMED, DIPUTACIÓ DE BARCELONA, CATALAN FILMS&TV i l’AJUNTAMENT DE SITGES.

DATA LÍMIT per a la inscripció gratuïta de projectes i programes:  31 de juliol de 2016

Podeu obtenir els formularis d’inscripció a medimed.org o sol·licitar-los a través del correu electrònic de l’organització: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat