Notícies

L'European Film Academy posa en marxa una campanya perquè joves cineastes se'n facin membres

efa 30

La campanya, que està apadrinada pels cineastes Ken Loach (Regne Unit) i Malgorzata Szumowska (Polònia) s'ha creat en motiu de la 30ª edició dels Premis de Cinema Europeu, que tindran lloc a Berlín el dissabte 9 de desembre del 2017.

En la 52ª edició del Festival Internacional de Cine de Karlovy Vary, l'European Film Academy (EFA) ha posat en marxa una campanya per invitar a joves cineastes a convertir-se en membres votants de l'EFA. 

"Volem animar als nostres joves companys a participar activament en la nostra comunitat i activitats de l'Acadèmia. Necessitem la seva inspiració i experiència per portar l'Acadèmia a la pròxima dècada" diu Agnieszka Holland, Presidenta de la Junta d'Educación per a Tots. "El futur és seu i ells són el futur - només junts podrem protegir i desenvolupar el nostre art i la nostra indústria que estarà experimentant canvis fonamentals en els pròxims anys".

Els professionals del cinema que vulguin unir-se als 3.200 membres de l'Acadèmia han de ser cineastes europeus (Europa geogràfica tant de fora com de dins de la UE, així com israelites i palestins) que siguin menors de 36 anys. Aquests hauran d'haver treballar al menys en una pel·lícula (ficció, animació o documental) amb al menys una projecció oficial en una secció regular internacional d'un festival de cinema europeu acreditat per la FIAPF o ser nominada per una acadèmia de cine nacional. Totes les sol·licituds ha de ser recolzades per un membre de l'EFA.  

Per una quota reduïda, obtindran ple dret de vot pels European Film Awards, incloent l'accés exclusiu a la plataforma EFA VOD amb aproximadament 100 pel·lícules per any. Com a membres de l'EFA, també obtindran dret a vot per la Junta de l'EFA.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat