Notícies

"Incerta Glòria", la pel·lícula del mes de setembre del Cicle Gaudí

incertagloria1

El Cicle Gaudí torna aquest setembre amb la pel·lícula Incerta Glòria. Es projectarà a més de 30 localitats diferents, distribuïdes per tot el territori català.

Incerta Glòria es va estrenar el 17 de març a les sales de cinema. El llargmetratge està dirigit per Agustí Villaronga (Pa Negre, 2010),  i protagonitzat per Núria Prims, Marcel Borràs, Oriol Pla i Bruna Cusí, a més de la col·laboració de Fernando Esteso i Juan Diego.

Sinopsi:
El front d’Aragó, 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove ofcial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s’enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.

El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat.
Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s’estableix entre ells dos un “estat de guerra” que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

Una pel·lícula on el rerefons d’una guerra fa aforar les passions humanes amb tota la seva intensitat.

Tràiler:

Cicle Gaudí:

Podeu consultar el llistat de localitats i dates clicant a l'enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat