Notícies

FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School celebra el seu desè aniversari

 FX FESTIVAL

L'escola capdavantera en la formació del cinema i el 3D celebra el seu desè aniversari amb l'esdeveniment FX ANIMATION 10th Anniversary: to be continued... 

En la inauguració d'aquesta celebració, Àngel Sala, director del Festival de Sitges i padrí de l'aniversari, presentarà les novetats del certamen de Sitges i impartirà una masterclass sobre animació.

Durant els dies 14, 15 i 16 de setembre l'esdeveniment reunirà conferències internacionals, tallers i moltes sorpreses relacionades amb el món del cinema, el 3D i l'entreteniment, amb la col·laboració destacada de Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

La inauguració se celebrarà el proper 14 de setembre, de 10h a 14:30h a la seu de l'escola i comptarà amb la conferència d'Àngel Sala, qui parlarà sobre la història de l'animació i presentarà els detalls de la popular Zombiewalk de Sitges, entre d'altres. A més, els responsables del premiat curtmetratge Timecode (Juanjo Giménez, 2016) desvetllaran com fer cinema a l'era digital.

Podeu consultar el programa d'activitats aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat