Notícies

D’A Film Festival Barcelona

 Sin título 1

El D'A Film Festival Barcelona torna per primavera a la ciutat de Barcelona.

La vuitena edició del D'A Film Festival Barcelona se celebrarà del 26 d'abril al 6 de maig presenta una selecció del millor cinema del moment, amb una combinació de noms novells i directors consolidats, pel·lícules que han triomfat en festivals internacionals i apuntant el radar cap a les noves tendències de la creació cinematogràfica, incloent el més nou que està passant en el cinema espanyol. Deu dies dedicats a la cinefília, les propostes emergents i de risc i el millor del cinema d'autor, amb la possibilitat de conèixer de prop els directors i conversar sobre les seves obres.

La programació del D'A 2018 la formen cent films (87 llargs i 13 curtmetratges) procedents de 30 països, amb 33 films dirigits per dones, 17 òperes primeres, sis films seleccionats per joves programadors, a més d'activitats professionals, i nou poblacions que acolliran el Tour D'A a Catalunya i vuit en la resta de l'estat.

La programació inclou més d'una vintena de produccions catalanes que participaran a les quatre seccions: 

L'opera prima Ana de día d'Andrea Jaurrieta serà l'encarregada de clausurar el festival. 

1. Talents: Amb el vent de Meritxell Colell, Trinta Lumes de Diana Toucedo, Jean François i el sentit de la vida de Sergi Portabella i Princesita de Marialy Rivas (Talents off competition) 2. TransicionsNadie nos mira de Julia Solomonoff i  El vent és això de Pere Vilà. I unes vint-i-una produccions catalanes més entre el marc de les seccions 3. d'Un impulso colectivo, una mostra del nou cinema espanyol amb produccions allunyades dels estàndards de la indústria i directors que produeixen les seves pel·lícules de forma més indepenendent, i de 4. Sessions especials. 

MAR COLL PRESENTA LA SEVA SÈRIE 'MATAR AL PADRE' DINS LES SESSIONS MOVISTAR+ AL D'A 2018

El D'A Film Festival de Barcelona i Movistar+ presenten, després de la seva estrena al Festival de Málaga 2018, la sèrie produïda per Movistar+ amb segell d'autor, Matar al padre dirigida per Mar Coll i protagonitzada per Gonzalo de Castro, Paulina García, Marcel Borràs, Greta Fernández i Pol López.

Als espais habituals del festival – Aribau Club 1 i 2, Teatre i Auditori del CCCB, Filmoteca de Catalunya- se sumeixi la sala Zumzeig al barri de Sants.

Web: www.dafilmfestival.com

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat