Notícies

"Miss Dalí" de Ventura Pons

 fotonoticia 20170323174334 1920

El passat divendres 6 es va estrenar en les grans pantalles 'Miss Dalí' de Ventura Pons. 

El resultat de la pel·lícula Miss Dalí, mostra la part més personal i menys coneguda del famós pintor Salvador Dalí i Domènech a través de la seva família, especialment de la seva germana: Anna Maria.

Els actors Vicky Peña, Josep Maria Pou, Joan Pera, Joan Carreras, Quim Àvila, Rachel Lascar, Mario Gas, Mercè Pons, Marta Angelat, Miranda Gas i Carmen Sansa, entre altres, formen part del repartiment de Miss Dalí.

Sinopsis: Anna Maria Dalí és quatre anys més jove que el seu germà Salvador i s’adoren. Ben aviat gaudeixen del gran ambient progressista de l’Espanya republicana, confraternitzant amb grans creadors, García Lorca, Buñuel.... Una arcàdia feliç que es trenca amb l’esclat de les guerres europees, l’arribada de la sempre misteriosa Gala i amb l’impressionant èxit mundial de Salvador, un dels més grans pintors del s. XX. La bellesa fascinadora de Cadaqués, un dels pobles més bonics del Mediterrani, fa única aquesta tragèdia contemporània. Dues personalitats genuïnes que malgrat l’amor que es tenen tota la vida, deixen de tractar-se durant quaranta anys. Els Dalí queden marcats, com en un drama grec, pels seus caràcters, pels seus amors, pels seus esperits lliures, per les seves traïcions, per ser fills de qui eren i per haver viscut intensament els anys més convulsos i apassionants d’un segle, curull de guerres, dictadures i de canvis culturals, socials, polítics i artístics.

Productora: Els Films de la Rambla.

Distribuïdota nacional: Alba Films.

Web: http://www.elsfilmsdelarambla.com/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat