Notícies

Arriba la 8a edició del "Cinema Lliure a la Platja", del 27 de juny a l’1 d’agost


La mostra gratuïta de cinema independent tindrà lloc a les platges de Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat, Mataró i Palamós

Del 27 de juny a l’1 d’agost arriba la 8ª edició de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les platges de Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat, Mataró i per primer cop a Palamós.

Aquest any es projectaran 6 pel·lícules, 5 seleccionades per l'organització i una última que serà escollida pel públic a través del web de la mostra entre tres propostes que es publicaran properament. D’entre la programació destaca el film de producció catalana Viaje al cuarto de una madre, escrit i dirigit per Celia Rico, que es va endur el Gaudí a Millor guió i el Premi especial del públic en la darrera edició dels Premis Gaudí. 

La programació completa d’enguany és la següent: 

  • Viaje al cuarto de una madre, de Celia Rico
  • Bienvenida a Montparnasse, de Léonor Serraille 
  • Kubo y las dos cuerdas mágicas, de Travis Knight 
  • LETO, de Kirill Serebrennikov
  • Carmen y Lola, de Arantxa Echevarria

A més, abans de la projecció de cada pel·lícula, es projectarà un curtmetratge seleccionat per FILMETS Badalona Film Festival i també, en una de les sessions el curtmetratge guanyador de la convocatòria oberta a escoles de cinema de Catalunya. 

Més informació: cinemalliure.com

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat