Notícies

Els Premis Gaudí s’uneixen a la campanya solidària de Realitat millorada

Els fons recaptats es destinaran a la creació de la nova unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron

L'Acadèmia del Cinema Català va aprofitar la nit més important del cinema català, celebrada el passat diumenge 6 de març al Museu Nacional d’Art de Catalunya, per sumar forces a la campanya solidària engegada per la Fundació A. Bosch, Fundació Aladina i Fundació Small per col·laborar en la millora de les condicions hospitalàries dels infants i adolescents malalts de càncers a l’Hospital Vall d’Hebron.

Per donar suport a la campanya, l’Acadèmia va repartir diferents models d’ulleres de realitat millorada, dissenyades totes elles pels infants i adolescents ingressats a la Vall d’Hebron, a les 1.300 persones que van assistir a l’entrega dels XIV Premis Gaudí, acompanyades d'un flyer informatiu sobre la campanya. 

Les donacions es poden fer a través del web realidadmejorada.org, aportant la quantitat que es desitgi o bé adquirint les ulleres dissenyades pels nens i nenes. Els beneficis que s'obtinguin contribuiran a fer possible la reforma de la planta d’Oncologia infantil amb habitacions més espaioses i acollidores, més espais comuns i de joc que permetin la relació entre els pacients, habitacions individuals i espais privats per a un tracte confidencial, un major control entre àrees i mecanismes d’aïllament i espais habilitats i confortables per a les famílies.

Ajuda’ns a fer-ne difusió fent-te una foto amb les ulleres de realitat millorada i compartint la imatge a les teves xarxes etiquetant @realidadmejorada. Perquè no podem canviar la realitat, però sí millorar-la. 

Més informació sobre com donar aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat