Notícies

Fujifilm col·labora amb els XIV Premis Gaudí

Gris Jordana, guanyadora del Gaudí a Millor fotografia, rep una càmera X100V

En el marc de la col·laboració amb els Premis Gaudí, Fujifilm ha volgut obsequiar un any més la guanyadora del Premi a la Millor fotografia amb una càmera digital professional model X100V. Gris Jordana, gaudinada per la fotografía de Libertad, de l’acadèmica Clara Roquet, ha recollit l’obsequi a les instal·lacions de Fujifilm acompanyada per Juan A. Fernández, vicepresident de l’AEC, Salvador Luna, responsable de Màrqueting digital i Comunicació de Fujifilm Espanya, i Laia Aubia, directora de l’Acadèmia. 

En el marc d’aquesta col·laboració, Fujifilm ha obsequiat també els guanyadors/es de les categories de Millor direcció, Millor guió, Millor protagonista masculí, Millor pel·lícula per a televisió, Millor vestuari, Millor protagonista femenina, MIllor direcció artística, Millor curtmetratge i Millor pel·lícula documental amb una càmera Instax Mini 90 Neo Classic amb funda i carrets.  

A la fotografia superior, d’esquerra a dreta: Juan A. Fernández (AEC), Laia Aubia (ACC), Gris Jordana i Salvador Luna (Fujifilm)

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat