Notícies

Canónigo Films i el productor de Hollywood Wayne Rice preparen film a Barcelona

Canónigo Films i Capacity Pictures, propietat del productor hollywoodià Wayne Rice, han unit forces per a la realització d'un film que es rodarà a Barcelona amb grans estrelles del cinema americà. “Per a interpretar a la parella protagonista ens agrada la idea de Demi Moore i Patrick Dempsey, que anirien acompanyats d'un elenc de coneguts actors espanyols”, comenta Rice.

L'actor Robert Englund, conegut per donar vida al malvat Freddy Krueger de la saga Malson a Elm Street, va ser qui va posar en contacte a les dues productores. “Robert em va explicar que estava treballant en un film anomenat De gran vull ser soldat, dirigida per Christian Molina i produïda per Canónigo. Em va dir que va quedar molt content amb l'experiència i amb la gent de la productora”, explica Rice. “Per aquesta raó vaig enviar un guió que tenia, titulat Forced Entry, a Canónigo, per si els interessava rodar-lo”.

La pel·lícula serà el cinquè llargmetratge que dirigirà el jove director català Christian Molina, després de Vermell Sang, Diari d'una nimfòmana, Estació de l'oblit, encara en cartellera, i De gran vull ser soldat, pendent d'estrena.

“Després de veure algun material del seu últim rodatge, De gran vull ser soldat, em vaig reunir amb ell a Los Angeles i ràpidament vam connectar. La seva visió del film va ser la mateixa que la meva”, comenta Rice.

Forced entry, títol provisional del film, és un thriller escrit per Adam Mason i Simon Boyes, dos directors i guionistes de cintes de terror. Els últims projectes que han portat a terme, Blood River i Pig, han estat seleccionats pel Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya per a participar en la seva 43a edició el pròxim mes d'octubre.

Wayne Rice és un dels productors independents amb més reconeixement de Hollywood. Ha escrit i produït èxits com Only You, amb Helen Hunt i Kelly Preston o la comèdia Dude, where’s my car? amb Ashton Kutcher, Sean William Scott i Jennifer Garner. Amb més de 100 milions de dòlars recaptats als Estats Units, el film es va convertir en una de les comèdies de més èxit de la dècada i va dur a Rice a crear la seva pròpia companyia anomenada Capacity Pictures.

En la seva última pel·lícula, Històries de San Valentín, dirigida per Gary Marshall (Pretty Woman), Rice va reunir a alguns dels millors actors dels últims temps com Julia Roberts, Jessica Alba, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jessica Biel, Patrick Dempsey i Ashton Kutcher. Els espectaculars resultats de taquilla del film van propiciar la idea d'una seqüela anomenada New Years’s Eve que, actualment, es troba en fase de producció. Una comèdia romàntica que, de nou, reuneix un impressionant càsting de Hollywood.

Darrerament ha produït tot tipus de pel·lícules, des de comèdies fantàstiques com Jack Brooks: Monster slayer, protagonitzada per Robert Englund, fins a comèdies com Finding Amanda, amb Matthew Broderick i Peter Facinelli (el Dr. Cullen de la saga Crepuscle) o House Broken, al costat de Danny de Vito.

El rodatge de Forced Entry està previst que comenci al febrer del 2011.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat