Notícies

Estació de l’oblit, seleccionada per la V Mostra de Cinema Català de Quito

 

Estació de l'oblit, dirigida per Christian Molina i Sandra Serna i produïda per Televisió de Catalunya i Canónigo Films, ha estat seleccionada per a participar a la V Mostra de Cinema Català de Quito, que se celebra cada any a la capital de l'Equador dins de la Setmana de la Cultura Catalana a l'Exterior. “Vam escollir Estació de l'oblit entre moltes altres pel·lícules pel tractament de les relacions entre la joventut i la gent gran” explica Lucas Duane, especialista de programa adjunt a la UNESCO i membre del Casal.

La V Mostra de Cinema Català de Quito, organitzada pel Casal Català de Quito i que compta amb el suport de l'Ambaixada d'Espanya a l’Equador, és el dotzè certamen que inclou Estació de l'oblit a la seva programació. La pel·lícula ja ha estat seleccionada per altres onze festivals de cinema nacionals i internacionals.

La mostra tindrà lloc del 6 al 12 de setembre i està previst que Estació de l'oblit es projecti el dissabte 11 a les 16:30. La programació també inclou altres propostes culturals com concerts, cinefòrum i taules rodones.

Estació de l'oblit explica la relació intergeneracional entre Domingo, un vell mariner allunyat del mar, i Pau, un jove amb problemes d'adaptació. Commovedor i convincent, el film convida al públic a reflexionar sobre la situació de la gent gran que, en moltes ocasions, està destinada a ser oblidada.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat