Notícies

Obert el període d'inscripcions del FIC-CAT

La 5a edició del FIC-CAT, Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, tindrà lloc a la localitat de Roda de Berà del 13 al 17 de juny de 2012 en els recintes del teatre del Casino Municipal i del centre cívic La Roca Foradada del Roc de Sant Gaietà. El període d’inscripcions per a participar en el concurs ja és obert i finalitzarà l'11 d’abril de 2012.
Les bases de participació i les inscripcions, a través del web www.fic-cat.cat.

El FIC-CAT és una iniciativa de l’àmbit cinematogràfic que vol posar a l’abast dels i de les cineastes de Catalunya – i de tots els territoris i països d’arreu del món– l’oportunitat de projectar les seves pel·lícules, de compartir experiències i d’incentivar la creació en la llengua i amb el bagatge del nostre país. En aquest sentit el FIC-CAT va adreçat, sobretot, als realitzadors i a les realitzadores –amateurs i professionals– que tinguin propostes creatives, arriscades i innovadores.
El Festival és l’únic certamen de cinema de Catalunya que promociona, projecta i premia les realitzacions audiovisuals fetes només en llengua catalana.

FIC-CAT, el Festival necessari, amb llargmetratges, curtmetratges d’animació i de ficció, documentals i videoclips. Fica-t’hi!

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat