Notícies

Comença el rodatge d'El Bosc, dirigida per Oscar Aibar

El dilluns 16 d'abril, va començar el rodatge de El Bosc, dirigida per Óscar Aibar i protagonitzada per Alex Brendemühl, Maria Molins, Pere Ponce i Tom Sizemore.

Basada en un relat d'Albert Sánchez Piñol (autor del bestseller La Pell Freda) inclòs en el llibre Les edats d'or (2001), El Bosc explica la història d'una família del Matarraña (Baix Aragó) que amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen unes misterioses llums, un fulgor sobrenatural que es fa visible dues nits a l'any, entre la mala herba d'un estrany bosc. Segons la tradició familiar les llums són una porta a un altre món, d'on ningú torna al creuar i amaguen la seva existència als habitants del poble més proper.

El Bosc és un projecte del director Oscar Aibar (Barcelona, 1967), que anteriorment ha dirigit els llargmetratges Atolladero (1996), pel·lícula absolutament pionera en el nou cinema fantàstic català i considerada una cinta de culte per especialistes de tot el món; Platillos Volantes (2004), referent per a crítics i autors (entre els que destaca per la seva proximitat Nacho Vigalondo i el seu Extraterrestre); La máquina de bailar (2006), Rumors (telefilm, 2007), i la més recent El Gran Vázquez (2010), que va participar a la secció oficial del Festival Internacional de San Sebastián i que va obtenir el Premi al Millor Guió al Festival Internacional de Montecarlo.

Tom Sizemore, que protagonitzarà el milicià Pickett, ha treballat en pel·lícules com Salvar al soldado Ryan, Pearl Harbor, Black Hawk derribado, Heat, Enemigo Público i diversos títols dirigits per Kathryn Bigelow, com Días Extraños o Le llamaban Bodhy, entre d'altres.

El Bosc està produïda per Fausto Produccions i TV3 i compta amb la participació de TVE i la col·laboració de l'ICEC. El rodatge es desenvoluparà durant sis setmanes a una masia a prop de Vila-Rodona i Arnes (Tarragona).

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat