Notícies

Primer vespre del Cineclubisme

La Federació catalana de cineclubs organitza el dissabte 10 de novembre a les 21,00h i al Casal del Metge (Via Laietana, 31 de Barcelona) un espectacle en directe de dansa i dibuix amb els ballarins Tove Elena Nycolaysen Bylund i Dani Casellas Sulé i els dibuixants Juan Carlos Concha i Oscar Domènech.

El que veurem a l'escenari és la dansa i l'expressió corporal dels bailarins en un  decorat minimalista, on se superposen projeccions de dibuixos realitzats en  directe pels dibuixants des de fora de l'escenari. Inspirant-se en els gestos de la  dansa. El dibuix del gest no només involucra el moviment físic sinó un concepte  més profund de la seva identitat essencial, una recerca de l'interior, de l'origen  del gest.

L'obra proposa un diàleg entre artistes escènics i plàstics. Un espai de  trobada i creació, des del propi material i les eines de cadascun. Nodrint-se els  uns dels altres. Model i dibuixant van junts. Es troben en un procés dinàmic  invisible que els abasta. El pensament i la tècnica queden al servei de llllll'expressió dinàmica que ocorre entre ells.

La Federació catalana de cineclubs enceta així un acte que volem sigui anual per donar visibilitat a l’activitat cineclubista de Catalunya i ser un espai de trobada de propostes cinematogràfiques diferents.

Aforament limitat. Preu: 10€
Es prega confirmar l’assistència a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Per a més informació: 932890562 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat