Notícies

Preestrena de “Sègula, lo futur de les Terres de l'Ebre"

Sègula, lo futur de les Terres de l'Ebre, de Mario Pons, seleccionada a la Secció Focus Realitzadors Nacionals del Festival Internacional de Cinema del Mediambient de Barcelona, FICMA, (5-10 de novembre).

  • La preestrena de Sègula al FICMA Barcelona serà el dilluns 5 de novembre a la Sala Mompou de la SGAE a les 19:30h (Passeig de Colom, 6). Entrada lliure
  • Organitza el Festival Internacional de Cinema del Mediambient de Barcelona amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català i de la SGAE.
  • La projecció comptarà amb la presentació del Director del Documental, Mario Pons, i la productora Executiva Delegada de Televisió de Catalunya, Muntsa Tarrés.

Sinopsi: La falta de vent a favor, l’escassa economia productiva, la forta riuada de la crisi financera i moral que s’emporta la prosperitat i la salut de moltes famílies, fa que molts ciutadans ens preguntem: Per sobre de les nostres diferències, pot una minoria influir de forma directa sobre el seu futur? Aturats, estudiants, autònoms, empreses, associacions, institucions, universitats, sindicats, s’uneixen per trobar un camí en comú que allunyi a les perifèries del seus propis complexos, l’abandonament i càstig dels poders centrals.

La preestrena de Sègula coincideix també amb l'estrena europea Watershed una pel·lícula produïda des del Redford Center http://www.redfordcenter.org/ la institució cultural presidida per en Robert Redford i on un dels seus representants estarà en el Festival. Watershed toca de molt aprop un tema similar al que està passant a les Terres de l'Ebre, la reducció de cabdals de sediment i les seves conseqüències al tram final del riu. Aquesta coincidència permetrà a ambdues produccions conèixer-se, intercanviar postures i obrir un debat internacional per crear consciència de la importància d'una bona gestió de l'aigua. La projecció tindrà lloc a l'Institut d’Estudis Nord-americans de Barcelona, el proper 9 de novembre a les 19:30h.

Sègula, lo futur de les Terres de l'Ebre, de Mario Pons
FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DEL MEDIAMBIENT, FICMA
Dilluns 5 de novembre de 2012
Sala Mompou de la SGAE a les 19:30h

Per a més informació: www.ficma.com

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat