Bases Reguladores dels VII Premis Gaudí

Les Bases reguladores dels Gaudí estan disponibles a la web de l'Acadèmia.

Segons les Bases, totes les produccions que vulguin participar als Premis Gaudí s'han d'inscriure telemàticament a través d'aquest enllaç i han de fer arribar el material i la documentació requerida a la seu de l'Acadèmia del Cinema Català abans de divendres 31 d'octubre de 2014.

Podran participar-hi les pel·lícules (llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV) que compleixin els requisits establerts a les Bases, estrenades/emeses entre dimecres 1 de gener de 2014 i dimecres 31 de desembre de 2014.

Pel que fa als curtmetratges, podran participar-hi tots els curts qualificats entre divendres 1 de novembre de 2013 i divendres 31 d'octubre de 2014. Durant la segona quinzena de novembre, l'Acadèmia farà públic els 10 curts seleccionats per la comissió de professionals com a candidats al Gaudí al Millor Curtmetratge.

Les Bases que regeixen la VII edició dels Premis Gaudí van ser aprovades per la Junta directiva de l'Acadèmia el 19 de maig de 2014 i s'han registrat a la Notaria Roselló & Andújar de Barcelona amb data dimarts 17 de juny de 2014.

 

 icona

Bases Reguladores VII Premis Gaudí

bannerweb candidatesxiii