Notícies

L’Acadèmia del Cinema Català i l'Agència Catalana de la Joventut signen un conveni de col·laboració

CarnetJove

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, i la presidenta de la l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, signant el conveni. 

El passat 19 d'abril, l'ACC i l'Agència Catalana de la Joventut van signar un conveni marc de col·laboració pel qual es promou l’accés al cinema català als titulars del Carnet Jove.

El Carnet Jove organitzarà l'Experiència Connecta’t mitjançant la qual es facilitaran dues entrades dobles a dos titulars del carnet per presenciar la cerimònia de lliurament dels Premis Gaudí.

Així mateix, l’acord preveu oferir descomptes a les entrades als cicles o activitats de pagament que l’ACC organitzi. Actualment, els més de500.000 titulars del Carnet Jove -d'entre 12 i 30 anys- gaudeixen d'un descompte per al curs "De l'anàlisi del guió a la pràctica de la interpretació pel cinema i la TV", organitzat per l'ACC i que tindrà lloc els dies 10, 17, 24 i 31 de maig. Informació i inscripcions aquí.

A més, l'acord té la voluntat d’intentar facilitar l’accés exclusiu i restringit a esdeveniments i activitats, com per exemple les pre-estrenes de cinema, mitjançant l’acord amb les productores.

Per la seva banda, el CJ informarà els seus titulars de l’estrena i programació de cinema català que hi hagi a les sales de Catalunya amb les quals hi ha acord de col·laboració per a fer descompte als titulars del carnet.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat